Varför ska man välja en plattång från GHD?

En plattång från GHD har många fördelar över en billigare variant. Det kan vara svårt att se när man sitter och surfar, men om man tar sig till en fysisk butik för att klämma och känna på produkter kommer du garanterat både se och känna skillnaden. Detaljer och materialval är genomtänkt och håller hög kvalitet. Det resulterar i att det både går snabbare och smidigare att platta håret med hjälp av en plattång från GHD.

Ofta hör jag frågan ställas: Varför ska jag betala så dyrt för en plattång från GHD? Jag kan väl lika gärna köpa en för några hundralappar? Plattång som plattång, eller?

Plattång som plattång? Javisst, på samma sätt som att en bil från en obskyr rysk tillverkare, också är en bil likt en tysk BMW. Men om man däremot tittar lite närmare är det inte svårt att se att det är väldigt stor skillnad mellan den ryska och den tyska bilen. På precis samma sätt fungerar det med olika plattänger. En plattång från GHD är lite dyrare initialt, men om man börjar räkna på det inser man snabbt att det blir betydligt billigare i längden.

Hur kan det vara så?

Att köpa kvalitet är allt som oftast en bra affär. En plattång från GHD är inget undantag. Produkterna håller väldigt hög kvalitet, vilket i sin tur gör att dom håller längre. Det är enkel matematik. Vad blir billigast: Att köpa en ny plattång varje år, eller vart 10:e år?

Enkelt val

Det är som tidigare sagts lätt att stirra sig blind på den initiala kostnaden. Det är lätt att tycka att en plattång från GHD känns dyr. Men tänk i ett lite längre perspektiv. Du ska använda din plattång ofta. Den ska vara lätt att arbeta med. Och du vill att den ska hålla länge.

Fördelar:

  • 2 års tillverkargaranti

Vill du göra en reklamation och returnera din ghd styler eller ghd air är det bra om du tänker på följande:

• Som tillverkare erbjuder ghd 24 månaders garanti på alla elprodukter.
• Under denna period gäller vår bytesgaranti om det är fel på produkten.

Om garantiperioden för din ghd produkt har gått ut eller om felet har uppstått efter en olycka eller felaktig användning är du inte berättigad att byta produkten. Information om korrekt användning finns under Skötselråd.

Om du köpt en ghd produkt från en återförsäljare som inte är en godkänd ghd återförsäljare är du inte heller berättigad ett byte. Om du är osäker på om återförsäljaren är godkänd eller inte kan du kontrollera det med vår Website Checker.

Ok, så du behöver en ny plattång. Men var börjar man? Det kan kännas svårt att sålla bland alternativen speciellt inte om man är ung och har en begränsad budget att spendera på en. En plattång för 400 kronor kan vara okej, men de mer påkostade plattängerna är betydligt bättre och skyddar håret bättre.

Om du är ute efter en riktigt bra plattång bör du titta på de bästa plattängerna och vara beredd att investera pengar i en plattång som du slipper vara missnöjd med och känna att du vill byta ut.

Köp plattänger på nätet

Det bästa utbudet av plattänger hittar du på Internet och i e-butiker inriktade på kosmetika. Följande butiker har ett bra utbud så du bör kunna hitta en plattång som passar dig och din budget

Bästa plattången

Tillverkaren ghd (Good hair day) är återkommande i topp i tester av plattänger. Att investera i en ny plattång, eller styler som GHD själva benämner sina plattänger, är alltså ett säkert kort. Du får en produkt som både konsumenter och proffstestare anser är det bästa som finns på marknaden.

Skydda ditt hår när du använder plattång

Forskning har kommit fram till att någonstans kring 180-190 grader är optimalt för en plattång för att uppnå maximalt resultat samtidigt som du minimerar risken för skador på håret och hårroten. Det finns dock plattänger som går en bra bit över 200 grader och vissa kan gå extremt högt med manuell inställning. Det är inte lika viktigt om du har kort hår och endast plattar det ibland, men om du har längre hår och/eller du plattar håret ofta så bör du satsa på en plattång som skyddar ditt hår så bra som möjligt.

Alla GHD stylers är utrustade med inbyggt överhettningsskydd vilket skonar ditt hår från skador orsakade av värme. Det är en annan anledning till att välja en plattång från GHD.